Eftersom jag börjar skolan imorgon så tänkte jag att jag kunde göra en back to school TAG.

1) Vilken klass börjar du i? Jag börjar i sexan.

2) Vad gillar du mest med skolan och vad gillar du minst? Mest är hemkunskapen och minst är nog historian.

3) Vilken dag börjar du? Jag börjar imorgon.

4) Vilken tid vaknar du på en skoldag? Det brukar vara lite olika men oftast så vaknar jag halv sju.

5) Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning på morgonen? Från att jag vaknar tills jag går ut genom dörren så tar det ungefär en och en halvtimma.

6) Vad är du exalterad/nervös över? Jag är exalterad över att jag ska börja i en ny skola (sexorna från min skola och två andra skolor ska gå i samma klass) och jag är nervös över att jag ska få ungefär 30 nya klasskompisar.

7( Har du fått ditt schema än? Nej det har jag inte, vi får väl det imorgon när vi börjar skolan.

8( Vart brukar du köpa dina school supplies? Jag har faktiskt inte köpt några school supplies i år så jag vet inte.

9( Jeans, yoga pants eller kjol? Helt klart jeans.

10( Ryggsäck eller handväska? Handväska. För jag tänkte ha handväska till skolan men min handväska var för liten så än så länge har jag en axelbandsväska tills jag hittar en tillräckligt stor handväska.

11( Tre skönhets must haves för skolan? Ett läppbalsam, en liten spegel och puder tror jag.

12( Vad gör du på tråkiga lektioner? Jag vet inte, jag väntar väl på att lektionen ska ta slut.

13( Ditt största tips för någon som börjar den klass du precis gått ur. Jag har ju gått ut femman, och då måste man tänka på att vara fokuserad för du kommer få väldigt mycket läxor och bli väldigt stressad.

Den här tagen var egentligen gjord för att man skulle göra den i en video men jag har varken youtube eller videofyme så jag gjorde den här på bloggen istället